TOP AGENT NSABEAU_MELAKA 💋 @ainabeauty_melaka_kelantan

🌹READY STOCK 🔻Aina Serum 🔻Aina Cleanser 🔻Aina Foundation 🔻Aina Sunscreen 🔻Aina Lipmatte : 1)smoked honey 💋 2)Spiced Cranberry 💋 🔻Aina Blusher

TOP AGENT NSABEAU_MELAKA 💋 photos and videos

last month

PROMO AINAAK RAYA MASIH ADA‼️Sape2 yg belum grab, nk try produk ni, jangan lepaskan peluang ni.. . Nak cantik sebelum raya? Bertindak sekarang‼️

120
last month

Kenapa orang kulit berminyak tak boleh pakai produk oily ya?🤔 . Haa siapa yang ada masalah KULIT BERMINYAK tu cuba tengok video ni👆🏻 . Saya buat khas dekat korang memandangkan ramai yang request topik ni tau💋 . So kalau ada yang tak faham atau pun nak tanyakan soalan, boleh comment di bawah okay👌🏻 . Haaa belum order Aina Beauty, jom order sekarang.. JOM CANTIK SEBELUM RAYA GAISS . @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan #teamwawatitan #meletopera #letscantik #ainaserumkelantan #ainaserumelaka #ainaserumskudai #ainaserumpulaupinang #ainaserum #ainaserumpahang #ainaserumkl #ainaserumselangor #ainaserumklang #ainaserumbatutiga #ainaserumuitm #ainaserumpelabuhanklang #ainaserumsubang #ainaserumsetiaalam #ainaserumselangor #ainaserumshahalam #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial #ainaserumbandarsultansulaiman #ainaserummeru #ainaserumbachok #maluapabossku #jerawat

260
last month

Jom kita cuba amalkan berdoa pada waktu2 yg mustajab nii.. Insyaallah doa diperkenankan.. Salam ramadhan

210
last month

Assalamualaikum semua.. Ada yg tanya saya, macam mana nak pilih barang make up yg betul. . Bagi saya, simple and easy gais.. Make up yg nice blend with your skin, tak capuk, and yang paling penting, make up tu x bagi kesan buruk kat skin kita macam keringkan kulit, menggelupas dan lain2 . Haaa panjang pula caption hari ni yee.. Saya nak share feedback customer yg pakai kosmetik dari Aina Beauty je sebenarnya haaa.. Haha . Cantik ke idok??? Yang penting, Kosmetik daripada Aina Beauty nii bantu menyihatkan kulit dan bibir ye anak2... @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan #teamwawatitan #meletopera #letscantik #ainaserumkelantan #ainaserumelaka #ainaserumskudai #ainaserumpulaupinang #ainaserum #ainaserumpahang #ainaserumkl #ainaserumselangor #ainaserumklang #ainaserumbatutiga #ainaserumuitm #ainaserumpelabuhanklang #ainaserumsubang #ainaserumsetiaalam #ainaserumselangor #ainaserumshahalam #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial #ainaserumbandarsultansulaiman #ainaserummeru #ainaserumbachok #maluapabossku #jerawat

220
last month

Semua dah berbuka ke? Salam Ramadhan semuaa.. . Bulan depan dah nak raya.. Nak kulit sihat dan peloles tak? . Haa sape2 yg ada masalah dengan skin muka korang tu, meh share masalah dgn saya.. Saya akan guide korang cara dapatkan skin yg sihat . Jangan lepaskan peluang ni gaiss.. Takkan nak tengok orang lain je peloles raya nii? Kita? @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan #teamwawatitan #meletopera #letscantik #ainaserumkelantan #ainaserumelaka #ainaserumskudai #ainaserumpulaupinang #ainaserum #ainaserumpahang #ainaserumkl #ainaserumselangor #ainaserumklang #ainaserumbatutiga #ainaserumuitm #ainaserumpelabuhanklang #ainaserumsubang #ainaserumsetiaalam #ainaserumselangor #ainaserumshahalam #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial #ainaserumbandarsultansulaiman #ainaserummeru #ainaserumbachok #maluapabossku #jerawat

230
last month

Aina Beauty untuk kulit berjerawat je❓ No no no Bukan untuk masalah kulit berjerawat jeeee.. Kulit kusam pon boleh settle lah‼️ Haaa ceritakan masalah kulit korang dgn saya.. Saya akan share cara and guide korang untuk dapatkan kulit yang sihat..😍 Buat apa kulit kusam kalau boleh peloles❓💯 @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan #teamwawatitan #meletopera #letscantik #ainaserumkelantan #ainaserumelaka #ainaserumskudai #ainaserumpulaupinang #ainaserum #ainaserumpahang #ainaserumkl #ainaserumselangor #ainaserumklang #ainaserumbatutiga #ainaserumuitm #ainaserumpelabuhanklang #ainaserumsubang #ainaserumsetiaalam #ainaserumselangor #ainaserumshahalam #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial #ainaserumbandarsultansulaiman #ainaserummeru #ainaserumbachok #maluapabossku #jerawat

260
last month

Aina Beauty masih lagi tengah promosi sehungga 30 April ye semuaa.. Cepat grab sape yg belum grab.. Haaa sambil tu nak cerita sikit bahan2 dalam produk aina nii.. . Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi ❤ Banyak KEBAIKAN yang ada dalam AINA SERUM ni. Jom baca! 😘 . 🥒 *Kebaikan Timun* 🥒 1- Untuk kulit kita segar (hydration ) 2- Kulit lebih nampak muda 3- Kulit nampak cerah 4- Mengurangkan eyebag 5- Melegakan sunburn 6- Melembabkan kulit 7- Melewatkan proses penuaan 8- Mengurangkan . 🍁 *Kebaikan Lavender* 1- Anti Penuaan 2- Menyihatkan kulit 3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit 4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat . 🍁 *Kebaikan Aloe Vera* 1- Mengurangkan pigmentasi 2- Menghilangkan parut jerawat , jeragat 3- Melembabkan kulit wajah 4- Merawat luka external . 🍁 *Kebaikan Saponaria Officinalis* 1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik 2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik. 3- Merawat Bisul 4- Merawat Jerawat . 🍁 *Kebaikan Asparagopsis Armata* 1- Membantu membersihkan kulit dari dalam 2- Sekatakan tona wajah 3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala 4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam Belum grab. Jom grab sekarang. . @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan @ainabeauty_melaka_kelantan #teamwawatitan #meletopera #letscantik #ainaserumkelantan #ainaserumelaka #ainaserumskudai #ainaserumpulaupinang #ainaserum #ainaserumpahang #ainaserumkl #ainaserumselangor #ainaserumklang #ainaserumbatutiga #ainaserumuitm #ainaserumpelabuhanklang #ainaserumsubang #ainaserumsetiaalam #ainaserumselangor #ainaserumshahalam #feedbackainaaserum #nsabeautyofficial #ainaserumbandarsultansulaiman #ainaserummeru #ainaserumbachok #maluapabossku #jerawat

150
April 2019

Assalamualaikum Ainaabeauty Lovers! 😍 Bermula hari ini 10 April 2019, pihak HQ AINAA BEAUTY akan memulakan promosi 'AINAAKCANTIK' sehingga 30 April 2019. 🤑🤑 Berikut merupakan senarai produk/pakej yang terlibat untuk promosi ‘AINAAKCANTIK’: ✅ 1 Serum 1 Cleanser - RM105 ✅ 2 Serum - RM125 ✅ Set 3 in 1 - RM150 ✅ Set 2 cleanser - RM85 🌸 FREE POSTAGE UTK PEMBELIAN RM100 ke atas sahaja ‼ 🌸 FREE MEMBERSHIP CARD ‼ 🌸 FREE CONSULTATION ‼ 🌸 FREE GIFT BEST-BEST ‼ #ainaserum #ainaserumpromo #ainaserummelaka #ainasyafiqah #hafizmahamad #achap #nakcantik #kulitbermasalahdanberminyak #kulitsihat #murmur

100
March 2019

KALAU SAYA PUNYA KULIT JENIS BERMINYAK, SESUAI TAK PAKAI AINAA CLEANSER NI? . Sebenarnya memang kerap Qin dapat soalan macam ni especially dari mereka-mereka yang baru nak try & yang masih takut-takut untuk cuba produk baru especially produk AINAA. . Tipu lah kalau cakap xde yang nak kulit dia cantik sihat flawless. Semua orang tak kisah lelaki ke perempuan kalau boleh nak kulit cantik & sihat. Betul tak?  Tapi, tak semua orang faham dan tahu untuk pilih jenis produk yang sesuai dengan kulit wajah sendiri. . So ni nak share sikit beberapa tips yang korang boleh follow dalam pemilihan pencuci muka yang sesuai mengikut jenis skin korang . Kalau korang ada jenis kulit berminyak ni, korang sangat digalakkan untuk pakai AINAA CLEANSER sebab cleanser mampu mengawal pH kulit wajah, dapat mengurangkan minyak berlebihan di kulit, melembapkan & menghidrasikan kulit wajah anda. Texture nya berbentuk gel and yang paling penting AINAA Cleanser tidak mengandungi bahan-bahan seperti ALCOHOL, PARABEN & juga SLS. Tu yang best nya pasal AINAA CLEANSER ni! #ainaserummelakafreecod #ainaserummelaka #nsa #nsabeautyofficial #syafiqahainaserum #cleansernsabeau #tipskulitsehat #melaka #utembandarmelaka #uitmdungun #uitmmachang #jerawatbatu #jerawathilang #jerawatpasir #uitmmelaka #uum #ctdk #mirafilzah #kulitbermasalahdanberminyak #jerebu #breakout #teamwawatitan #nsasquad

212
March 2019

Kesan Ainaa serum & Ainaa cleanser😍ini testimoni dari salah sorang customer yang consistent guna ainaa serum dan ainaa cleanser!!✨ . Consistent guna! Apply je selalu Ainaa serum, pastu kebabom result yg kita dapat! ☺💯💯 . 😍tak percaya? . meh lah try dulu, confirm tak menyesal✨♥️♥️ bestnya kalau dapat kulit cantik RAYA ni😍😍😍 apa tunggu lagi? mulakan dari sekarang!💪🏻 . WHATSAPP TO ORDER DI LINK BIOS☺ Mari mariiii

98
March 2019

‼️ITEM PANAS‼️‼️ITEM PANAS‼️ . AINA BLUSHER . U alls.. Pernah tak boring pakai blusher yang sama?? . Kalau qin sangat2 boring... Kalau boleh nak tukar kepada Yang mudah di blend di pipi.. Warna Yang natural pink.. . Sekarang Qin daa jumpe.. U alls bila lagi nak try..

60