Dilo Memeti @dilo.memeti

Personal Trainer 🔘 ● Bodybuilbing ● Fitness ● Crossfit ● Personal trainer

Dilo Memeti photos and videos

3 weeks ago

😉😉

6842
3 weeks ago

"Ne jemi pikerisht ajo qe ne bejm."💪💪 #bodybuilding #fitnessmotivation #nopainnogain #gymismylife #tirana #albania

6821
4 weeks ago

●Nese nuk jeton per dicka atehere do vdesesh per asgje●👊👊 #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #gymismylife #nopainnogain

6533
5 weeks ago

💪 Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes💪 #fitnessmotivation #gymismylife #gym #nopainnogain #tirana #albania

7852
5 weeks ago

💪Disa gjëra jua kap syri, por ndiqni vetëm ato që jua kap zemra💪 #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #nopainnogain #gymismylife

7949
last month

Jeta është e vështirë, kjo dihet! Por edhe ti je i/e fortë.💪  #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #nopainnogain #terminator #gymismylife

7874
last month

☺Ndrysho mendimet e tua dhe do te ndryshosh boten tende💪💪 #bodybuilding #fitnessmotivation #gym #gymismylife #gymmotivation

7533
last month

Ushtrime per gjoksin (chest workout ) Dilo Memeti youtube #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #nopainnogain #tirana #albania

7613
last month

💪back workout 💪Dilo Memeti youtube 😉 #bodybuilding #fitnessmotivation #nopainnogain #terminator

7491
7042
last month

Dilo memeti youtube💪👍 #bodybuildingmotivation #fitnessmotivation #gymismylife

7412
Load More ↓