#Makeup Instagram Photos & Videos

See related and similar tags

just now

♥️ Pm or Call for enq ✌ 03-22724142 ( Brickfields Brnch ) 03-22724208 ( Nu Sentral Branch ) #rajconcept #rajhairsalonKL #unisexsalon #brickfields #nusentral #kualalumpurhairdresser #HairNailBeautyTheraphy #highlights #haircolor #hairrestyling #makeup #hairdo #sareedrapping

00
just now

Új termékek várakoznak kipróbálásra! @yesstyle #szépbőr #makeup #smink #bőrápolás #koreaibőrápolás #koreanbeauty #💄💋

00
00
just now

Masker Spirulina ini Cocok buat cewek/cowok yaa... - 100% tanpa efek samping - Gak bikin ketergantungan - Atasi semua masalah di wajah Banyak yg udah TERBEBAS dari masalah : . √ JERAWAT, √ KOMEDO, √ BERMINYAK, √ FLEK HITAM, juga √ WAJAH KUSAM, jadi bersih kembali deh… . So? Tunggu apalagi? Pastikan kamu sudah pakai MASKER SPIRULINA ORIGINAL hanya di @juragan_spirulina_original ^^ . Teliti sebelum membeli ya guys, jangan sampai salah pilih -- . . #Masker #Spirulina #MaskerSpirulina #masker #maskerspirulina #spirulina #maskerwajah #wajah #jerawat #komedo #flekhitam #kusam #tiens #perawatanwajah #skincare #facial #makeup #hargamasker #maskerjerawat #maskeralami #glowing #lfl 💛

00
just now

.*Volcanic micro polish mask* • Masker yg berbahan dasar royal jelly dan abu vulkanic yg memiliki 2 aksi yaitu mengangkat sel kulit mati secara mendalam dan sebagai masker yg menutrisi kulit • Secara cepat Menghaluskan tekstur kulit Menyamarkan pori pori Mempercepat regenerasi kulit Menghilangkan minyak dan kotoran Mengatasi kekusaman • Perbaikan instan Sekali pemakaian kulit terlihat lebih berkilau 2 minggu kulit menjadi halus, cerah dan lembut 4 minggu kulit terlihat lebih baik • 9 dari 10 wanita melihat hasil kulit yang terlihat lebih baik Tanya jAFRA klik bio ya.. . #glitter #beauty #gloss #fashion #lip #eyes #makeiptools #concealer #blogger #glue #lashes #lash #base #crease #palettes #powder #cosmetics #cosmetic #eyeshadow #tar #eyebrows #makeup #prilaga #instamakeup #primers #beautyblog #foundation #lips #mascara

00
just now

МОЙ ТОП 20 КНИГ которые я прочитала: 1. "50 дней до моего самоубийста" Стейс Крамер. 🌻С этой книги полюбила читать. 2. "Мужчины с Марса, Женщины с Венеры" Джон Грей. 🌻Психология и конкретное понимание, что мужчины и женщины разные. 3. "Я исполняю ваши желания" Наталья Правдина. 🌻Невероятная книга благодаря которой у меня исполняются все мои желания. Много раз меняла жизнь на 360 +, читаю почти все время. 4. "Бывшие" Наталья Краснова. 🌻Делится своим личным жизненным опытом, разделяет мужчин на класс животных, и пишет крутые цитаты про отношения. ✍️Именно эта книга, натолкнула написать мою ) 5. "Как перестать быть овцой" Ника Набокова. 🌻Избавление от страдашек, пинок к нормальной жизни. 6. "Мозгоеды" Ника Набокова. 🌻Шикарная книга, которую должна прочитать каждая девушка. Психология, юмор, прямой подход, личный опыт, готовые кейсы с ситуациями, анализом и решениями. 7. "Ответ" Алан и Барбара Пиз 🌻Ответишь на главный вопрос – чего на самом деле ты хочешь. Узнаешь, как достигать того, что кажется невозможным и стать ответственным за свою жизнь. 8. "Почему мужчины хотят секса, а женщины любви" Алан и Барбара Пиз. 🌻Простое объяснение очевидных вещей. 9. "7 навыков высокоэффективных людей" Стивен Кови. 🌻По началу была сложная, но чем дальше, тем круче. Даёт мощные инструменты для личного развития. 10. "Начни с Почему" Саймон Синек 🌻Раскрывает один из самых главных секретов успешных компаний. Таких как Apple, Disney и др. 11. "Клиенты на всю жизнь" Карл Сьюэлл и Пол Браун 🌻Как работать так, чтобы люди любили именно вас и постоянно возвращались. 12. "Психология влияния" Роберт Чалдини 🌻Думаю здесь все понятно ) 13. «Радикальное прощение» Колин Типпинг. 🌻Эта книга помогает отпустить сложные и болезненные моменты. 14. "Думай как женщина, поступай как мужчина" Стив Харви 🌻Крутая книга для отношений. 15. "Вы ничего не знаете о мужчинах" Стив Харви 🌻Вроде как продолжение предыдущей книги 🔼. Интересная и лёгкая. #Myself #Kharkivnow #Love #Girls #Model #Portraiture #Magic #Esoterics #Blog #Happy #Party #Photographers #Yusa #Selfie #Bloger #Yusaphotographer #Beautiful #Makeup #orangered #New #Psychology #kharkivgram #Smile #kharkivfirst #Top #Ukraine

00
just now

LUME lip coat dan lip mousse cocok banget untuk segala umur dan milenialers. Aplikasinya yang cepat dan mudah, cocok banget untuk kalian yang gak suka sama yang namanya RIBET ! . Hadir juga untuk varian yang berbeda 10 warna LIP MOUSSE dan 10 warna LIPCOAT. Warna dan tekstur ini juga sudah melalui uji coba selama berkali-kali dan diambil dari warna bestseller serta up-to-date dengan warna yang lagi ngeTREN . Dijamin akan ketagihan make untuk makeup sehari-hari atau pun GLAM makeup . Kita adalah FIRST Hand Distributor LUMECOLORS dan OPEN RESELLER untuk kalian yang mau mendapat tambahan SETIAP BULAN BAHKAN SETIAP HARINYA . Tanpa minimal order dan GRATIS join RESELLER PLUS diajari cara marketing nya!! . Buruan daftar guys DM untuk info lebih lanjut #lumecolors #lumesquad #lume #lipstiklume #mua #makeupartis #makeup #lipstik #lipstick #liquidlipstick #lipstikmatte #lumecolorsmedan #distributorlume #lumecolorsjakarta #juallipstiklume #lipstickcollection #lipcare #lipmousse #lipmatte #lipcoat #lumenials #juallipcream #velvetlipcoat

00
just now

Kenapa MASKER SPIRULINA digemari banyak wanita ? . . Karena 100% Herbal Alami dari ganggang biru hijau sehingga COCOK UNTUK SEMUA JENIS KULIT !! 🤗 . Order / Konsultasi: WA 081394787504 atau klik link yang ada di bio : )  #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #kapsulspirulina #maskerherbal #maskerjerawat #maskerwajah #maskerwajahalami #maskerwajahbestseller #cantik #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #solusikomedo #masker #perawatanwajah #perawatanwajahmurah #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah

00
just now

देखिए सुमेध की, अचुत्या देवी का रूप लेने की तैयारी. #राधाकृष्ण | #RadhaKrishn @beatking_sumedh #TimeLapse #MakeUp #DeviRoop #Sumedh #RadhaKrishn #Krishn

10
just now

See yourself looking more gorgeous than ever before with this marvelous Lip & Cheek Matte Tint that glides on buildable to serve alluring look to your lips and cheeks with its intense color-payoff! #karmart #karmarts #karmartsclub #babybright #lip #cheek #matte #tint #uniquebeautysolution #makeup #motd #cosmetics

00
just now

Minha primeira make artística, e aí o que acharam? Mandei bem? . . . #makeartistica #maquiagem #ruivas #ruiva #makeup #maquiadoresriobranco

00
just now

Friday night feels 🍹 - - - - - - - - #selfie #Friday #party #japan #hair #makeup #tattoos #piercings #alternative

11
just now

Harga belum di diskon yaa... . 👇🏻 gulir gambar sampai bawah #katalogsophieparisedisi189_ing 😍 . ORDER produk di WA ini ya 👇🏻 HUB salah satu kontak saja yaa 😘 . 🎀 CS1 : 087755907007 . 🎀 CS2 : 081939466731 . DAFTAR MEMBER SOPHIEPARIS 🎀cs : 081774807555 . PERTANYAAN DAN BIMBINGAN MEMBER sophieparis👇🏻 . 🎀 cs : 087738642733 (Khusus member @sophieparis_ing ) (Dan khusus wa ini bukan untuk order #sophieparis #sophieparisindonesia #olshop #olshopmurah #bajumuslim #aksesoris #dompetmurah #taskantor #tasselempang #sepatu #sandal #sophiemartin #jamtangan #makeup #dompetcewek #charlesandkeithmurah #jam #bajuanak #nikemurah #zaramurah #shopieparis #kado #hnmmurah #tasanak #hits #tas #tasmurah #jastip #dompet

00
just now

. ❌مجموعه تخصصى هاشور ابرو و ترميم ابروهاي اسيب ديده با جديدترين متد❌. ، ،افتخار ما همكاري با حرفه اي ها در هر لايني ميباشد،،،،،، در يك جلسه ابروهاي خود را با تاتوي قديمي،،،پاك كنيد و جديدترين تكنيك هاي هاشور روز رو انجام بديد، ، ،🎗🎗 ❤️لازم به ذكر است عزيزاني كه مبتلا به ببماري سرطان هستند ،،،در اين مركز رايگان هاشور ميشوند ، ، ✅هنرخانم نرگس ✅نمونه كارهاي بيشتر در پيج، @shabnamnazif_phibrows_philash @shabnamnazif_phibrows_philash @shabnamnazif_phibrows_philash , , 09120331182📲. . . #ویس #مزون #سالن_زیبایی #ارایش #آرایش_عروس #آرایشگاه #آرایش_چشم #سالنزیبایی #عروس_داماد #عروس #سالن_آرایش #شبنم_نظیف #مزون_زیبایی #اکستنشن #اکستنشن_روسی #شینیون #اکستنشن_مو #میکاپ #میکاپ_عروس #گریم #طراحی_ناخن #خود_آرایی #aroos #makeup #shabnamnazif #makeuptime

140
just now

The Dik’s Are Back In Town 🍆

11
just now

See yourself looking more gorgeous than ever before with this marvelous Lip & Cheek Matte Tint that glides on buildable to serve alluring look to your lips and cheeks with its intense color-payoff! #karmart #karmarts #karmartsclub #babybright #lip #cheek #matte #tint #uniquebeautysolution #makeup #motd #cosmetics

00
just now

.😝😝😃😅🤣😔✌️ . Follow for more  @13yarfunny Follow for more  @13yarfunny Follow for more  @13yarfunny Follow for more  @13yarfunny . . . . #nyc #surat #dubai #bangalore #chennai #punjab #style #kolkata #clothing #makeupartist #girl #hyderabad #kerala #fashion #gujarat #tamilnadu #tennis #makeup #kashmir #deepika #ranveersingh #jammu #himachal #indianfashion #indianstyle #india #repost #windowstothesoul #the_adultcity #actress

00
just now

Getting ready for your special day! #makeup #makeyourappointment #bridemakeup #weddingtime

00
just now

.*Volcanic micro polish mask* • Masker yg berbahan dasar royal jelly dan abu vulkanic yg memiliki 2 aksi yaitu mengangkat sel kulit mati secara mendalam dan sebagai masker yg menutrisi kulit • Secara cepat Menghaluskan tekstur kulit Menyamarkan pori pori Mempercepat regenerasi kulit Menghilangkan minyak dan kotoran Mengatasi kekusaman • Perbaikan instan Sekali pemakaian kulit terlihat lebih berkilau 2 minggu kulit menjadi halus, cerah dan lembut 4 minggu kulit terlihat lebih baik • 9 dari 10 wanita melihat hasil kulit yang terlihat lebih baik Tanya jAFRA klik bio ya.. . #glitter #beauty #gloss #fashion #lip #eyes #makeiptools #concealer #blogger #glue #lashes #lash #base #crease #palettes #powder #cosmetics #cosmetic #eyeshadow #tar #eyebrows #makeup #prilaga #instamakeup #primers #beautyblog #foundation #lips #mascara

10
just now

♥️ Pm or Call for enq ✌ 03-22724142 ( Brickfields Brnch ) 03-22724208 ( Nu Sentral Branch ) #rajconcept #rajhairsalonKL #unisexsalon #brickfields #nusentral #kualalumpurhairdresser #HairNailBeautyTheraphy #highlights #haircolor #hairrestyling #makeup #hairdo #sareedrapping

00
just now

สวยมีเสน่ห์ปนเซ็กซี่นิดๆ #สร ุปแล้วคือสวย🌷 #แต ่งชาตินี้สวยถึงชาติหน้า #makeup #ช่างแต่งหน้าทำผม #คิ้วพิฆาตชาติเมืองทอง : : #เปร ี้ยวทัศนียา #preawtussaneeya #preawwnp #preaw_home #npfc Cr @chartmakeup

00
just now

She is inspiration ☁☁☁

51
just now

Доброе утро, дорогие мои!🌸 Совсем скоро откроется в нашем городе новая студия 💄 В ней Вы сможете не только преобразить себя, но и приобрести🛍️ наливной парфюм, оригинальную косметику из Америки. «Духи - это точка над «i» в ухоженной внешности, элегантном или модном облике, так как с ними красота обретает летучесть».💎 Оригиналы парфюма приобретать дороговато, особенно если привычка обливаться ими не проходит😃 😘 Разнообразие ароматов и доступная цена Вас приятно удивят! Будем рады видеть Вас у нас! 🤩 #наливнаяпарфюмерия #парфюмнарозливтемрюк #наливнаяпарфюмериятемрюк #наливнаяпарфюмериятемрюкскийрайон #IRSEN_BARCHmakeup #макияжтемрюк #темрюкмакияж #макияжвтемрюке #макияжнавыпускной #свадебныймакияжтемрюк #правобережныймакияж #свадьбатемрюк #свадебныйобразтемрюк #темрюк #темрюкскийрайонмакияж #фотосессиитемрюк #макияжтемрюкскийрайон #курчанскаямакияж #темрюквизажист #визажисттемрюк #makeup #визажистголубицкая #макияжправобережный #свадебныймакияжправобережный #свадебныймакияжтемрюкскийрайон #makeuptemruk

20
just now

#mymakeup #myhairstyle --------------------------------------------------- สนใจติดต่อ minniemakeup 1 📞โทร : 0952492479 (มิน ) 📲ไอดีไลน์ : minmylove11290 📷 Intragram : minniemakeup1 🌍Facebook : https://www.facebook.com/Minniemakeup1/ ----------------------------------------------------------- #minniemakeup #makeup #hair #hairstyle #updohairstyles #updos #braids #bridalhairstyle #brides #wedding #weddingdress #promday #promnight #ช่างแต่งหน้าทำผม #ช่างแต่งหน้าเจ้าสาว #ช่างแต่งหน้า #ช่างทำผม #ช่างแต่งหน้าเจ้าสาวนนทบุรี #ช่างแต่งหน้าเจ้าสาวกรุงเทพ #ช่างแต่งหน้าเจ้าสาวพระราม2 #แต ่งหน้ารับปริญญา #แต ่งหน้าออกงาน #แต ่งหน้าเพื่อนเจ้าสาว #แต ่งหน้าญาติเจ้าสาว #ช่างแต่งหน้าทำผมเจ้าสาว

00
just now

Bruh that was sus from the beginning, that’s why I used it 😥 • • • • #instagram #aliens #russia #strangerthings #lebron #love #beautiful #food #fitness #makeup #beauty #selfie #soccer #sports #summer #memes #funny #faceapp

01
just now

♥️ Pm or Call for enq ✌ 03-22724142 ( Brickfields Brnch ) 03-22724208 ( Nu Sentral Branch ) #rajconcept #rajhairsalonKL #unisexsalon #brickfields #nusentral #kualalumpurhairdresser #HairNailBeautyTheraphy #highlights #haircolor #hairrestyling #makeup #hairdo #sareedrapping

00
just now

First post No hate I’m not that good P r e t t y i n p i n k • • ............…………….......................................................... #new #makeup #trying #jamescharlespalette #tooface #eyeshadow #looks #newacc #f4f #like #wetry #morphe #pallets #makeupdouble #pink #glitter

00
just now

#buongiorno #goodmorning #bonjour #estate2019 Nella rima interiore,la nostra stupenda Stylo Occhi Waterproof Bleu Flash!! 🍀 Semplicemente stupenda!! 💙 OFFERTA PROMO 9: SOLO 5,95€!!! . Scrivimi, è Ti invierò il catalogo! . #yvesrocher #yvesrocheritalia #yvesrocherfrance #bellezza #beaute #beauty #makeup #trucco #occhi #eyes #colors #waterproof #blue #influencer #insta #amazing #carpi #modena #italia #sardegna

40
just now

Все самое лучшее для наших гостей 💛. ————————————————————— 🏠 Наурызбай батыра 99/1, угол Шевченко ✏️ Можете записаться онлайн, ссылка у нас в описании профиля⬆️ Запись по телефону: 📲 +77750420709 ————————————————————— #Алматы #Almaty #beautystudio #makeup #салонкрасоты #красота #ногти #педикюр #студияногтей #ногти #love #babyboomerstudio #маникюралматы #ногтиалматы #педикюралматы #салоналматы #студияалматы #вакансия #работа #мастерпоманикюру #мастерпопедикюру

00
just now

Masker Spirulina berbahan ALAMI, TANPA BAHAN KIMIA, EFEK SAMPING/KETERGANTUNGAN aman dipake utk remaja, dewasa, ibu hamil/menyusui ^^ Masker Spirulina juga udah LEGAL ya, terdaftar di BPOM, Depkes, Halal MUI, FDA (BPOM USA ), TGA (BPOM australia ) No lisensi BPOM-nya : POM TI. 054 317 221 (terbit 23 Mei 2016 ) Sangat AMAN & BERKUALITAS !! ; ) . Konsultasi / Order : 081380697724 Cek juga di @altannature_spirulina #kapsulspirulina #maskerherbal #maskerjerawat #maskerwajah #masker #perawatanwajah #perawatanwajahmurah #maskerwajahalami #maskerwajahbestseller #cantik #cantikalami #cantiktanpamakeup #solusiwajahkusam #solusikomedo #makeup #maskerspirulina #spirulina #spirulinatiens #perawatanwajahampuh #maskerterbaik #spirulinamurah #onlineshopjakarta #onlineshopmurah

10
just now

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me. How are we feeling about this look? 💕brands I used below 🔽 Eyeshadow @urbanvibezcosmetics Lipstick @wetnwildbeauty @parishilton Lipgloss @colourpopcosmetics cruella de Vil @elfcosmetics modern metal will give you that the Gloss shine with elf and Colourpop combined #makeup #makeupoftheday #moftd #eyeshadow #lipgloss #lipstick #makeuplife #makeupaddict #makeuplover #makeuptime #makeuplook #makeupaddiction #eyeshadowoftheday #eyeshadowlover

00
3 minutes ago

Hoy maquille a mi amiga piciosa 💖🍑✨ Mari, gracias por permitirme practicar contigo, estuvo muy padre nuestro chisme jaja. 💃🏻💃🏻

01
just now

Want to enjoy life without being judged. : : You noticed we play with small kids because Everyone has a kid inside him or her. : : #mature #follow #love #nature #like #summer #makeupartist #man #practice #beginners #training #mua #fashion #makeup #photooftheday #style #funny #practicemakesprogrss #sea #fake #love #quotes #like #sad #life #follow #instagram #bhfyp #fakefriends #fakepeople #funny #real #depression #respect

00
1 hour ago

One of the most important lessons you will ever learn is to NEVER seek validation from outside sources. Social media thrives on this principle, but you don't have to. The only validation that truly matters and that has longevity; is how you feel about yourself. Do you feel healthy, fulfilled and complete? If the answer is yes, run with that belief! Why? The truth is, you are creator of your life and your story. Everything you need to suceed is within you now at this very moment. Unleash your personal power, silence the critics and let your light shine! 💪🙌🌠

68313
2 weeks ago

暑いのきらいもう夏だね👦🏼🍉

2324
just now

🍇🍆👾🔮💜ゆまたんカラー #fashion #ootd #eyes #hair #nail #coordinate #makeup

492
just now

بدلا أن تتمنى🤲🏻 أن تكون شخصا👤 آخر كن فخورا😌 بنفسك 😉فأنت لا كتعرف من ينظر إليك متمنيا أن يكون مكان😌👌 #art #makeup #fashion #outfitoftheday #model #cute #style #stylish #nails #hair #beauty #nailart #instafashion #naildesigns #nailartaddict

830
August 2018

😶 ... Eyes: @doseofcolors X @iluvsarahii palette (finders keepers, palma, loungy, wanderlust, & poquito mas ); @viseart neutral mattes Base: @makeupforeverus @makeupforeverofficial smoothing primer & the new matte velvet skin foundation (Y425 ); @tartecosmetics shape tape concealer in 'light medium' Cheeks: @makeupforeverofficial @makeupforeverus artist face color in 's116' & 's118'; @narsissist blush in 'Liberté'; @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter mixed with @fentybeauty killawatt highlighter in 'hu$tla baby' Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in 'dark brown' & the ABH clear brow gel Lips: @doseofcolors X @iluvsarahii liquid lipstick in Peachii

2.2k145
September 2018

💖 ... Eyes: @kyliecosmetics @kyliejenner 'I want it all' palette (the new black ) & 'royal peach' palette (royal ); @hudabeauty 'desert dusk' palette (amber ); @juviasplace 'magic' palette (ife, yejide, & nubia ) & the 'masquerade' palette (zobo ) Base: @makeupforeverus @makeupforeverofficial smoothing primer; @maybelline matte and poreless in 332; @tartecosmetics shape tape concealer in 'light medium' Cheeks: @makeupforeverofficial @makeupforeverus artist face color in 's116' & 's118'; @narsissist blush in 'Liberté'; @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter mixed with @fentybeauty killawatt highlighter in 'hu$tla baby' Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in 'dark brown' & the ABH clear brow gel Lips: @doseofcolors lip it up satin lipstick in 'toast' over top the @jouercosmetics essential lip enhancer

1.8k72
September 2018

Kind of reminds me of a sunset. ... Eyes: @kyliecosmetics @kyliejenner 'I want it all' palette (the new black ) & 'royal peach' palette (royal ); @hudabeauty 'desert dusk' palette (amber ); @juviasplace 'magic' palette (ife, yejide, & nubia ) & the 'masquerade' palette (zobo ) Base: @makeupforeverus @makeupforeverofficial smoothing primer; @maybelline matte and poreless in 332; @tartecosmetics shape tape concealer in 'light medium' Cheeks: @makeupforeverofficial @makeupforeverus artist face color in 's116' & 's118'; @narsissist blush in 'Liberté'; @anastasiabeverlyhills x @amrezy highlighter mixed with @fentybeauty killawatt highlighter in 'hu$tla baby' Brows: @anastasiabeverlyhills dipbrow in 'dark brown' & the ABH clear brow gel Lips: @doseofcolors lip it up satin lipstick in 'toast' over top the @jouercosmetics essential lip enhancer

1.8k66
just now

Una sonrisa embellece todoooo #makeup #smile #bodypositive

210
Load More ↓