Z I Z A N R A Z A K @zizanrazak869

This is me! Young entrepreneur and an entertainer. Ayo guys Nahhh!!! Jom Layan Zizan Beats and boleh chat situ let’s go..!! Click now..!!!

Similar users

Z I Z A N R A Z A K photos and videos

2 hours ago

Haha, dalam diam2 rupanya si Shuib @shuibsepahtu ni pun ‘tersangkut’ jugak dengan ron95 yang baru ni. Macam tu lah Ib, baru dalaman kita sama powerrr. Tak sia-sia Abang share rahsia kepoweran dalaman motor Abang ni. Jangan cakap Abang tak payung.

103.4k733
Yesterday

Setelah sekian lama saya membuat uji kaji untuk menghasil rasa yang mantap harini siaplah flavor Zizan punya, rasanya sungguh SHEDAPPP!!!!!!!!!! #shedappp #zizanrazak #zrxff #flavor #zrproject #fcukinflava

122.5k2k
2 days ago

Jangan lupa untuk saksikan Zizan di #KomunitiAWANI bermula malam ini pada jam 8.15 malam hanya di @501awani dan astroawani.com/live-tv

78.3k471
2 days ago

Gambar yang menunjukan seorang pelumba yang berjaya dan memiliki sifat penyayang dan penyabar Photo by @pejorocket #zizanrazak #y15zr #rnab @r.nab_official @zrprojectofficial #zrproject

152k762
6 days ago

*Malaysia’s Amazing Couple – Standing in The Eyes of The World 2019* Tun Dr Mathathir Mohamad dan Tun Dr Siti Hasmah bukan saja 'buah hati' Malaysia, malah dihormati seluruh dunia. Tidak hairanlah lagu ‘Standing in The Eyes of The World’ paling tepat buat mereka! Sempena hari jadi mereka, apa kata saksikan kejutan dari ratu rock Malaysia, Ella, Dato' Wah Idris serta penyanyi cilik, Kashika, Umairah, El, Yoyo dan Adinda menerusi ‘remake’ istimewa ini! Tonton video penuh di Youtube Channel @astrogempak #StandingInTheEyesOfTheWorld #TunM94 #TunSiti93 #TunMahathir #TunSitiHasmah #SelamatHariJadiTunMdanTunSiti #AmazingMalaysians #AmazingCouple #CoupleGoals #AstroGempak #CeriaMegastar #CeriaMegastarMinistar

29.9k353
2 weeks ago

Guys agaknya siapa nak join ride ZIZAN AND SHUIB ni. Zizan dah ready cuma Shuib cam sembang je lebih. Kite belanja bunyi exhaust sikit supaya dia kenyang dengar bunyi dulu. @shuibsepahtu #zizanrazak #y15zr #ysuku #zrproject @dnsmachines @r.nab_official

186.5k1.9k
2 weeks ago

Amboi senyum senget nampak. Hahahahaha. Nampak sangat gemuk dan sendat baju tu. Pastu buat buat tampan.. #zizanrazak #astro #ceriamegastarministar

89k329
2 weeks ago

“Hi semua, jangan lupa saksikan Ceria Megastar Ministar, setiap Jumaat jam 9 malam di Astro Ceria, Astro Prima dan Prima HD"

46.1k92
2 weeks ago

Harap @shuibsepahtu duk diam diam lah. @racingboy_official #zizanrazak #y15zr @r.nab_official @zrprojectofficial

109.5k578
3 weeks ago

Ada yang bertanya bila lagi nak masuk Maharajalawak mega? Apa pendapat netizan mau tengok Jozan lagi di Maharajalawak mega? @jozlynnhanania #zizanrazak #jozan #maharajalawakmega #2019

199.5k2.6k
3 weeks ago

Alhamdulillah 1st customer cakap menjadi rambut dia. Hope dia puas hati dan sesiapa dan datang barbershop saya tolong email ya sebab pack sangat kedai ni. Tengah cari dewan untuk disewa saya pun dah 3 hari x tido layan gunting rambut. Semalam pun terpaksa gunting rambut pakai kipas siling sebab jari terlalu penat. Lihatlah 1st customer saya pelakon Vietnam. Hensem x? @shuibsepahtu #zizanrazak #2019 #y15zr

223.6k3.3k
3 weeks ago

Kemeriahan open house dirumah @budicitawan semalam dan saya dikejutkan dengan kehadiran insan yang sama sebijik dengan @faridkamilz omaigodddd...!! @lisasurihani @liyanajasmay @umminazeera @dianadanielleb @hisyamhamid7 #selamathariraya #zizanrazak #2019

50.3k129
3 weeks ago

“Hi semua, jangan lupa saksikan Ceria Megastar Ministar, setiap hari Jumaat jam 9 malam di Astro Ceria, Astro Prima dan Prima HD"

31.5k90
3 weeks ago

Aku harap ko stop la kutuk kutuk aku ib. Kalau tak aku hantar lawyer aku ni. Ngam dia baru keluar saloon rambut baru katanya. Ko jangan main giler. @shuibsepahtu #zizanrazak #ysuku #y15zr #zrproject #2019

239.4k2.1k
3 weeks ago

Permainan kanak kanak tua sudah sampai. Memang lain macam. Sapa nak order barang KING DRAG boleh order di @gengtayarbesar #kingdrag #kingdragmalaysia #zizanrazak #2019 #y15zr #ysuku #zrproject #rnab #teamarnab

128.1k654
3 weeks ago

Rim baru lagiiiii hahahaha. @racingboy_official Alhamdulillah rezeki Allah. Hehehe. Apa kata @shuibsepahtu #zizanrazak #y15zr #ysuku #teamarnab #rnab #2019 #zrproject

109.3k678
3 weeks ago

Kalau @maya_karin pun dah buat muka malu malu kuda laut maksudnya apa ye tuan tuan dan puan puan? 😏😏😏 #zizanrazak #2019 #movie #alf3 #abanglongfadil3

114.9k502
3 weeks ago

Skali skali jadi pensyarah best juga. Share pengalaman dan ilmu. Pasni sapa nak join onz jerk. #zizanrazak #2019 #amazing

63.2k216
3 weeks ago

Macam ni ke rupa nak lumba dengan moto aku? Tolong la cari helmet elok sikit ib @shuibsepahtu #zizanrazak #2019 #ysuku #y15zr #zrproject #arnab

328.2k5.3k
3 weeks ago

Alhamdulillah syukur setelah 77 hari berhujan panas sambil berkarya dengan tidak mengira penat lelah harini Alhamdulillah tuan Director telah pun melaungkan “ITS A WRAP FOR ABANG LONG FADIL 3!!!” Syukur yang amat Alhamdulillah!!!! #zizanrazak #2019 #abanglongfadil3 #alf3 #movie

147.5k540
3 weeks ago

Saya perlukan caption dari anda kerana harini saya tiada idea 😏😏😏 @shuibsepahtu #becamelaka #ysuku #zizanrazak #zrproject #y15zr

193.5k1.8k
4 weeks ago

American ass vs Terengganu ass. #chrisevans #zizanrazak #captainamerica #avengers @teamcevans #cicakman #zrproject

248.9k4k
4 weeks ago

Syuib buat part time nampaknya. All the best Ib. #zizanrazak #2019 #y15zr #ysuku #zrproject @shuibsepahtu

313.8k2.5k
4 weeks ago

AKU MARAH SANGAT KALAU ORANG KENCING MERATA NI..!!!! SAMA JUGA YANG KAKI KENCING MEMBER MEMANG AKU BENGANG!!! #zizanrazak #zrproject #ysuku #y15zr

215.3k3.7k
4 weeks ago

Salam Jumaat dan sedikit kata kata pujangga buat @shuibsepahtu demi mengeratkan silatulrahim sepahtu #zizanrazak #2019 #y15 #ysuku #zrproject #jumaat

304.3k7k
4 weeks ago

Aku rindu kamu @shuibsepahtu #zizanrazak #zrproject #2019 #y15z #ysuku

233.8k3.2k
4 weeks ago

Assalamualaikum pada semua. Satu lagi falsafah yang berguna buat kehidupan @shuibsepahtu #zizanrazak #becamelaka #kurakura #y15zr #ysuku

350.3k7.5k
4 weeks ago

Mewilie PANIGALE R. Lama tak rempssss kasi buka game kalau siapa berani. Opsss lupa trend moto bunga bunga @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin #zizanrazak #panigaler #ducati #nvx #yamaha #becamelaka

213.7k1.5k
4 weeks ago

Aku cuba google beca melaka akan tetapi gambar beliau dan tauke bunga keluar. Hinggakan google pun confuse sekarang angkara kamu berdua @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin #zizanrazak #y15zr #becamelaka #bunga

202.6k3.7k
4 weeks ago

Kata kata falsafah buat owner y suku beca Melaka @shuibsepahtu #zizanrazak #quotes

224.9k4.1k
4 weeks ago

Sebuah video khas buat shuib yang dicintai dari aku dan kura kura 4wd ku. @shuibsepahtu @sitisarahraissuddin #y15zr #ysuku #kurakura

166.6k2.1k
last month

Doa yang baik baik InshAllah dapat yang baik baik. @maulana_helmi78 #zizanrazak #positive #insyallah

57.6k224
last month

Jangan lupa saksikan Ceria Megastar Ministar malam ini! 9 malam di Astro Ceria, Astro Prima and Astro GO! #CeriaMegastarMinistar

18.2k87
last month

Video yang menggegarkan industry filem Malaysia. Dengan niat menceritakan keindahan Pantai Terengganu. Hasil kerja Zizan Razak dan @luqmanhere2 juga 2 anak jati Terengganu. @zrprojectofficial #zizanrazak #luqmanhere_photographics #terengganu #sony #zeiss #batis #zrproject

63.7k526
last month

Fadil’s back...!!! #zizanrazak #movie #2019 #2020 #boxoffice

68k292
last month

Zizan dan wan. Dan jangan libatkan wan dengan wan utama. Selamat hari raya. #zizanrazak #tokwan #selamathariraya #2019

123.2k497
last month

Walau sibuk sibuk shooting wish raya tetap kene buat coz Zizan is stghong @lisasurihani cakap. Apa apa pun SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN dari saya ZIZAN RAZAK. #zizanrazak #selamathariraya #2019

29.5k164
last month

Tolong baca conversation aku dan @lisasurihani dan please pahami perasaan aku dan juga Lisa. Dan aku tahu niat Lisa baik tetapi aku sedang xpaham. Tetapi selepas paham maksud beliau berserta bunyi itu aku rasa Lisa adalah juara Maharajalawak mega 2020. Tahniah buat beliau. #zizanrazak #lisasurihani #lawak #pagi #2019

191k2.3k
last month

Assalamualaikum semua. Semalam ketika saya berada dihospital saya dikejutkan dengan berita luar biasa. Iaitu kura kura gucci saya balik dan kemungkinan ingin raya bersama atau duit dah habis baru ingat keluarga. Dan depan rumah tu juga saya bebaskan beliau suatu ketika dahulu. Memang buat saya terkejut dan terkesima dengan khabar ini. Sekarang beliau berada dalam kolam rumah @jaccs_ dan mungkin saya akan kenakan tiket sekiranya sesiapa ingin bertemu beliau. #zizanrazak #miracle #amazing #kurakura #gucci #selamathariraya #ramadan

122.6k626
last month

InshAllah Zizan ok. Doakan Zizan kuat dan sihat sentiasa. Amin. #zizanrazak #syafakallah #getwellsoon

202.4k1.9k
last month

Sedikit kebocoran dari ABANG LONG FADIL 3. Tetapi harap anda terima dengan tulus ikhlas ucapan kami semua. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN. #zizanrazak #abanglongfadil3 #movie #selamathariraya #2019

46.3k169
last month

Aku tak tau lah sapa punya kerja ni buat gambar aku gini. Tapi now aku macam ade idea nak buat kumpulan rap dengan SAJAT. Nama kumpulan kami SUSU SAJAT YOK YOK IKAN KEKEK MAK ILOI ILOI. Agaknya ramai tak nak dengar lagu kumpulan kami?? @nursajadiah #rap #ikankekek #hiphop

137.6k2.7k
last month

Bila Raya dah dekat. Antara reaksi yang akan wujud diwajah anda. #zizanrazak #abanglongfadil3 #movie #2019

47.1k173
Load More ↓